URĪNVIELA

Urīnviela ir viena no dabisko mitrinošo faktoru sastāvdaļām, kas ir visu cilvēka ķermeņa šūnu un šķidrumu sastāvā. Novecošanas procesā urīnvielas koncentrācija epidermā mazinās. Urīnviela var tikt iegūta arī ķīmiskā procesā. Tā nav toksiska un alergēna, tāpēc var tikt izmantota kosmētiskiem nolūkiem. Urīnviela piesaista ūdeni epidermā, uzlabojot tās mitrināšanu un elastību. Urīniela iedarbojas uz nejūtīgajām ādas šūnām, mīkstinot un mitrinot tās. Atkarībā no urīnvielas koncentrācijas ādas kopšanas produktos, tās funkcijas var atšķirties:



  • 2-5 % – redzama mitrināšana
  • 5-10 % – optimāla mitrināšana, piesaistot ūdeni caur ādu
  • 10% un vairāk – intensīva keratolītiska (pīlinga) iedarbība.
>
Šajā vietnē tiek izmantoti sīkfaili, lai nodrošinātu lietošanas ērtumu, uzlabotu drošību, kā arī statistikas un mārketinga mērķiem. Jūs varat izmainīt sīkfailu uzstādījumus savā interneta pārlūkprogrammā. Izmantojot šo interneta vietni bez uzstādījumu izmaiņām, jūs piekrītat mūsu sīkfailu izmantošanai. Uzzināt vairāk par sīkfailu politiku »